Matèries primeres

Àmplia gamma, alta qualitat

METAPHARMACEUTICAL INDUSTRIAL distribueix i produeix matèries primeres. Més de 1000 productes estan disponibles en una de les nostres ubicacions d'estoc i es poden subministrar a la farmàcia ràpidament per ajudar els seus pacients. Tenint diverses plantes de producció repartides per l'oest i el sud d'Europa, podem ampliar la nostra gamma de productes cada mes i subministrar productes amb llargues dates de caducitat a les farmàcies.


La nostra experiència a la teva disposició​

Amb anys d'experiència en producció i formulació, el nostre equip té els coneixements i les habilitats per fer realitat la vostra visió de producte. Les nostres instal·lacions i equipaments d'última generació ens permeten produir productes d'alta qualitat


Embalatge optimitzat  

Entenem la importància de l'embalatge pel que fa a l'ús i per protegir i preservar la qualitat del vostre producte. És per això que tenim molta cura en lliurar el vostre producte en l'embalatge més optimitzat. El nostre equip es compromet a garantir que el vostre producte arribi en perfectes condicions, així com les mides d'embalatge més habituals.  


Fàrmacs orfes​

Necessites trobar matèries primeres rares per a una preparació inusual i complexa?

METAPHARMACEUTICAL INDUSTRIAL compta amb una àmplia gamma de socis internacionals per ajudar-vos a trobar el vostre producte. Contacta'ns amb els detalls i la quantitat del producte requerit i trobarem el producte per a tu.