Indústria

Matèries primeres en envasos petits

METAPHARMACEUTICAL INDUSTRIAL ofereix una àmplia gamma de matèries primeres farmacèutiques en diverses mides. Aquestes matèries primeres s'envasen prèviament i s'analitzen en condicions GMP. Tots els nostres proveïdors passen per un exhaustiu procés de control de qualitat que permet estar segur de la qualitat de les matèries primeres.

Matèries primeres a granel

A més de la nostra gamma estàndard de matèries primeres, METAPHARMACEUTICAL INDUSTRIAL també té diversos acords amb altres socis de matèries primeres. Per tant, podem subministrar més de 5000 ingredients a petició. Busques un ingredient específic? No dubteu a posar-vos en contacte: tant matèries primeres rares com productes actuals es poden subministrar amb la documentació sol·licitada i certificats de qualitat.

Contracte de fabricació

La nostra empresa ofereix serveis de fabricació per contracte. Tenim l'experiència i els recursos per atendre totes les vostres necessitats de fabricació. Des de la creació de prototips fins a la producció a gran escala, treballem estretament amb els nostres clients per oferir productes d'alta qualitat a temps i dins del pressupost.