METAPHARMACEUTICAL INDUSTRIAL

METAPHARMACEUTICAL Ind, S.L. és una empresa farmacèutica especialitzada en la distribució de matèries primeres d'ús cosmètic, farmacèutic, galènic i nutracèutic. L'atenció a la qualitat sempre ha guiat el nostre treball juntament amb la voluntat d'oferir un servei personalitzat que pugui satisfer les necessitats de cada client.


La recerca de nous ingredients, distribució i embalatge en condicions GMP, complint amb els més alts estàndards de control de qualitat, consultoria tècnica i normativa i formulacions especialitzades: són les accions que realitzem dia a dia per permetre als nostres clients crear productes excel·lents.


Les farmàcies poden treballar amb METAPHARMACEUTICAL com a soci per adquirir matèries primeres i donar suport amb preparats o productes acabats. Això permetrà a la farmàcia oferir teràpies individualitzades i de valor afegit. METAPHARMACEUTICAL també ofereix la seva experiència als socis industrials en termes de matèries primeres i capacitat de producció.


METAPHARMACEUTICAL part of MAGIS-PHARMA


El grup Magis Pharma és una fusió de FSA-CHEMICALS, FRAVER i METAPHARMACEUTICAL. Després d'una col·laboració a llarg termini, era el moment d'unir esforços per a una col·laboració més eficient i millor amb un enfocament principal al mercat de matèries primeres farmacèutiques. Al seu torn, el grup Magis Pharma forma part d'una xarxa d'empreses europees especialitzades en la composició farmacèutica liderada per la farmàcia holandesa CEBAN, amb Magis Pharma com a especialista en matèries primeres per a la composició farmacèutica dins d'aquesta xarxa.

Together with this network we work towards our ultimate goal: being a total supplier for the pharmaceutical market.

VISIÓ


Continuar sent un referent pel que fa a la producció de productes qualificats, segurs i fiables. Aquesta finalitat s'ha convertit en la nostra filosofia juntament amb el compliment de la normativa vigent.

Això ho fem possible utilitzant la tecnologia més avançada en instal·lacions i equips per gestionar processos analítics, producció, embalatge i transport per tal de complir amb les especificacions sanitàries europees més exigents. 

MISSIÓ


  Amb més de 35 anys d'experiència sempre hem estat fidels a complir la nostra missió principal: satisfer les necessitats dels nostres clients.VALORS


Integritat, responsabilitat, qualitat, compromís,... Aquests valors són alguns exemples dels valors que motiven el nostre equip per aconseguir la satisfacció dels nostres clients

  •   El nostre compromís amb la qualitat i seguretat dels nostres productes
  •   Inversió contínua en les nostres instal·lacions
  • The confidence that we offer our clients professional attention and services.
  • ​  El nostre compromís de trobar solucions a totes les necessitats dels nostres clients
  • Respect for the environment.

SERVEI D'ATENCIÓ AL CLIENT


A la nostra empresa, la satisfacció del client és la nostra màxima prioritat. El nostre equip està aquí per ajudar-vos amb qualsevol pregunta o dubte. Ens comprometem a oferir el millor servei possible per garantir la vostra satisfacció. Si us plau, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.


Trobarem solucions a totes les teves preguntes.