Instal·lacions

Area de Producció EU-GMP

 

METAPHARMACEUTICAL INDUSTRIAL es troba a la ciutat de Barcelona, amb unes instal·lacions totalment adaptades a la normativa EU-GMP (European Good Manufacturing Practices part II), totalment necessàries per atendre els exigents requeriments del sector farmacèutic.

L'empresa consta de sis sales de producció altament qualificades dissenyades per al preenvasat de matèries primeres farmacèutiques, un gran laboratori de control de qualitat, oficines i un magatzem de GDP.

La filosofia d'empresa de METAPHARMACEUTICAL INDUSTRIAL és utilitzar la tecnologia més avançada per garantir la màxima qualitat dels seus productes farmacèutics i una zona de producció de manipulació i embalatge molt moderna.

Laboratori EU-GLP


METAPHARMACEUTICAL INDUSTRIAL té una llarga trajectòria en la realització d'anàlisis físico-químics. Des del primer dia, hem posat èmfasi en tenir un ampli laboratori de control de qualitat per tal de minimitzar l'externalització dels controls analítics.

Oferim una àmplia gamma d'anàlisis i controls físic-químics en condicions de BPL-UE (European Good Laboratory Practices). Aquestes anàlisis i controls inclouen: des del desenvolupament i validació de tècniques analítiques, passant per l'adequació dels mètodes, controls de qualitat de les matèries primeres, determinació d'impureses, control d'envasos, i fins i tot estudis d'estabilitat. Actualment, a causa de la ràpida evolució tecnològica, és difícil estar al dia de la nova legislació, mètodes d'anàlisi i les seves implicacions en el sector. Comptar amb gent experta, capaç d'interpretar i assessorar en l'aplicació de les diferents normatives i requisits, no és un extra, és una necessitat.