Sobre nosaltres

Missió

La nostra empresa, amb més de 35 anys d'experiència en el sector farmacèutic, ha estat sempre fidel a complir la seva missió principal, que no és altra que satisfer les necessitats i demandes dels nostres clients. Amb aquesta finalitat, subministra matèria primera per a la formulació magistral de les oficines de farmàcia, laboratoris i hospitals, ja sigui d'ús farmacèutic, cosmètic o nutricional amb els més alts estàndards de qualitat.

Visió

Continuar sent un referent pel que fa a la producció de productes qualificats, segurs i fiables. Aquesta finalitat s'ha convertit en la nostra filosofia juntament amb el compliment de la normativa vigent.

Això ho fem possible utilitzant la tecnologia més avançada en instal·lacions i equips per gestionar processos analítics, producció, embalatge i transport per tal de complir amb les especificacions sanitàries europees més exigents.

Valors

Integritat, responsabilitat, qualitat, compromís,... Aquests valors són alguns exemples dels valors que motiven el nostre equip per aconseguir la satisfacció dels nostres clients

  • El nostre compromís amb la qualitat i seguretat dels nostres productes.
  • Inversió contínua en les nostres instal·lacions.
  • La confiança que oferim als nostres clients atenció i serveis professionals.
  • El nostre compromís de trobar solucions a totes les necessitats dels nostres clients.
  • Respecte pel medi ambient.

Servei d'atenció al client

A la nostra empresa, la satisfacció del client és la nostra màxima prioritat. El nostre equip està aquí per ajudar-vos amb qualsevol pregunta o dubte. Ens comprometem a oferir el millor servei possible per garantir la vostra satisfacció. Si us plau, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Trobarem solucions a totes les teves preguntes.